Calmasinos historie

Velkommen til Calmasino

Siden år 2010, hvor vi grundlagde Calmasino har vi importeret og solgt vine fra Italien. Vi er så heldige at vi som far og søn deler samme passion for italienske vine. Vi bruger meget tid på at skabe et forhold til vores producenter, og sælger ikke vin fra nogen producenter, vi ikke personligt kender. På denne måde kan vi altid stå ind for de produkter vi sælger. Det er også på denne måde vi får materiale og historier til at underholde ved vinsmagninger og andre arrangementer.

Vi sælger både engros, detail og ved arrangementer. Vi elsker at komme ud og dele ud af de oplevelser vores vine giver.
På engros-siden er vi en meget vigtig aktør i Salling stormagasiner, hvor I ofte vil finde os holde demo på vores righoldige sortiment i Salling. Som en del af samarbejdet med Salling er vi også leverandører til Salling Rooftop, hvor du kan nyde både den flotte udsigt og vores vine.

Calmasino er også navnet på en lille landsby lige øst for Lazise ved den sydlige del af Gardasøen.

- Calmasino - 57486182 1060913150785372 8684521849305956352 n 1 - Calmasinos historie

Calmasino

Hvem er vi?

Klaus Drevsen Bach
Klaus er den ældre årgang i virksomheden. Det er ikke hans første rodeo i vinverden, og et langt liv med en evig interesse i vin og Italien generelt, har givet en masse viden og nogen gode historier. Derudover trækker vi meget på hans evne til at snakke flydende Italiensk, når vi skaber nye relationer i vinverden.

Kasper Drevsen Bach
Kasper lever og ånder lige så meget som sin far for Italien og dets vine. Siden barndommen har han gået op og ned af vin og haft oplevelser inden for vinens verden sammen med sin far.

- Calmasino - Calmasinopfp - Calmasinos historie